Location:

parodontax pasta de dinti
parodontax pasta de dinti

Despre parodontax

Despre parodontax

Creatorii produselor parodontax sunt experți în sănătatea gingiilor și se bucură de încrederea consumatorilor în peste 30 de țări ale lumii. Pastele de dinţi parodontax ajută la oprirea și prevenirea sângerărilor gingivale.

Sângerările gingivale pot fi un semn timpuriu al afecțiunii gingivale, iar gama de produse parodontax este concepută pentru a te ajuta să-ți menții gingiile sănătoase, dinții puternici și respirația proaspătă. 

Produse parodontax

Istoria noastră

parodontax are o istorie lungă în ceea ce priveşte menţinerea sănătății gingiilor. Pasta de dinți parodontax a fost elaborată de către dentistul german Dr. Focke, în anul 1937. Versiunea modernă a pastei de dinți parodontax este derivată din formula originală, elaborată pe bază de bicarbonat de sodiu, care a fost ales datorită proprietăților sale excelente de curățare. Ulterior parodontax și-a extins gama de produse, elaborând apă de gură și periuțe de dinți, devenind un expert de încredere în sănătatea gingiilor.

Baza noastră științifică

Fiind lideri în domeniul sănătății gingiilor, ne aflăm într-un proces continuu de cercetări clinice pentru a ne aprofunda cunoștințele și pentru a înțelege care sunt factorii care contribuie la sănătatea gingiilor și cum putem combate afecțiunea gingivală. În ultimii ani am rulat un program clinic, conceput cu scopul de a testa, îmbunătăți și extinde gama de paste de dinți, ape de gură și periuțe de dinți parodontax. Tot ce facem se bazează pe știință, pentru ca să putem dezvolta cele mai eficiente produse care să mențină gingiile sănătoase și dinții puternici.

*faţă de o pastă de dinţi fără bicarbonat de sodiu, prin periaj dentar de 2 ori pe zi şi după curăţare profesională. Această afirmaţie nu se referă la pasta de dinţi parodontax Whitening.

 

Cum acționează pasta de dinți specializată pentru utilizare zilnică parodontax

Pasta de dinți parodontax a fost creată pentru a acționa asupra cauzei sângerărilor gingivale. Formula sa slab abrazivă cu bicarbonat de sodiu înlătură pelicula aderentă de placă bacteriană care poate irita gingiile, provocând sângerarea. Este dovedit că periajul de două ori pe zi reduce semnificativ placa bacteriană și sângerarea gingiilor, contribuind la oprirea și prevenirea sângerărilor gingivale. 

 

Produse parodontax
Spit with blood in a sink drain