CUM SE FOLOSEȘTE APA DE GURĂ CA PARTE A RUTINEI DVS. ZILNICE

Clătirea cu o apă de gură zilnică poate oferi multe beneficii. O clătire zilnică după ce vă spălați dinții poate ajuta la împrospătarea respirației, iar produsele care conțin fluor pot ajuta, de asemenea, la menținerea unor dinți puternici. Unele ape de gură specializate sunt formulate pentru a oferi mai multe beneficii decât cele obișnuite, astfel încât acestea pot ajuta și la menținerea gingiilor sănătoase sau la reducerea sensibilității dinților. Pentru a afla cum să folosiți o apă de gură zilnică, trebuie să urmați instrucțiunile de pe eticheta ambalajului pentru a vă asigura că utilizați produsul în mod corespunzător.

De asemenea, puteți să solicitați medicului stomatolog sfaturi privind momentul în care trebuie să folosiți apa de gură ca parte a rutinei dvs. zilnice de sănătate orală. Apele de gură sunt diferite, de aceea este important să vă asigurați că urmați instrucțiunile de pe eticheta ambalajului.

CÂND AR TREBUI SĂ UTILIZAȚI APA DE GURĂ?

Medicul stomatolog vă poate sfătui cu privire la cât de des ar trebui să folosiți apa de gură ca parte a rutinei de îngrijire orală, dar există trei lucruri principale care trebuie luate în considerare:

1. Trebuie să folosiți apa de gură înainte sau după periaj? Vă recomandăm să utilizați apa de gură parodontax Active Gum Health după spălare, deoarece ajută la combaterea și eliminarea plăcii bacteriene aflate în zone greu accesibile, cum ar fi între dinți și de-a lungul liniei gingivale, care pot fi ratate numai prin periaj, ajutând la păstrarea sănătății gingiilor și dinților dvs.

2. Dacă folosiți o apă de gură care nu conține fluor, nu este o idee bună să vă clătiți imediat după periaj, deoarece fluorul din pasta de dinți va fi eliminat. Apa de gură parodontax Active Gum Health conține fluor care ajută la menținerea unor dinți puternici.

3. Cât de des ar trebui să folosiți apa de gură? Când este folosită pe lângă periajul de două ori pe zi, este dovedit științifică că parodontax Active Gum Health ajută la menținerea sănătăţii gingiilor şi a dinţilor.


Verificați întotdeauna eticheta pentru detalii cu privire la frecevenţa de utilizare a apei gură și discutați cu medicul stomatolog despre cel mai bun moment pentru a o utiliza.

3 PAȘI SIMPLI PENTRU A UTILIZA APA DE GURĂ PARODONTAX ACTIVE GUM HEALTH

Adăugarea apei de gură parodontax Active Gum Health la rutina de îngrijire orală poate oferi avantaje adiţionale periajului dentar, deoarece este dovedit științific că menţine sănătatea gingiilor şi a dinţilor. Pentru a utiliza, urmați acești pași simpli:

  • Măsurați 10 ml de apă de gură și clătiți un minut, apoi scuipați
  • Nu clătiți cu apă
  • Utilizați de două ori pe zi

Apa de gura poate ajuta la îmbunătățirea rutinei tale de îngrijire orală zilnică, dar nu ar trebui să ia niciodată locul spălatului dinților de două ori pe zi cu o pastă de dinți cu fluor, care ajută la eliminarea fizică a plăcii bacteriene. Pentru mai multe sfaturi despre cum să folosiți apa de gură, adresați-vă medicului stomatolog.

ARTICOLE
SIMILARE

  •  

APA DE GURĂ: CE FEL, CÂND ȘI DE CE

link