CUM SĂ-ȚI MENȚII ZI DE ZI GINGIILE SĂNĂTOASE ȘI DINȚII PUTERNICI

Cea mai bună modalitate de a-ți menține dinții și gingiile sănătoase este să-ți perii dinții de două ori pe zi, dar alegerea pastei de dinți poate fi dificilă. Dacă ești printre cei o treime de oameni care scuipă sânge în timpul periajului, ar trebui să folosești o pastă de dinți precum parodontax, care poate ajuta la oprirea și prevenirea sângerărilor gingivale.

Dacă imediat ce se rezolvă problema, începi din nou să folosești o pastă de dinți obișnuită, ai putea să te expui din nou riscului, deoarece doar o pastă de dinți specializată poate oferi o protecție superioară împotriva sângerărilor gingivale și a afecțiunii gingivale.

Acum este disponibilă o pastă de dinți pentru utilizare zilnică, care are 8 beneficii speciale pentru gingii mai sănătoase și dinți mai puternici. Alegând pasta de dinți parodontax Complete Protection nu trebuie să faci compromisuri: o poți folosi în fiecare zi pentru a ține afecțiunea gingivală la distanță, pentru a întări dinții, a împrospăta respirația și a-ți păstra nuanța naturală de alb a dinților.

PASTA DE DINȚI PENTRU UTILIZARE ZILNICĂ CARE OFERĂ PROTECȚIE SPECIALIZATĂ

Pasta de dinți parodontax Complete Protection nu este o pastă de dinți obișnuită. Ea are o formulă special creată pentru persoanele care scuipă sânge în timpul periajului dentar și înlătură placa bacteriană de 4 ori mai eficient decât o pastă de dinți fără bicarbonat de sodiu.

Dat fiind faptul că placa bacteriană este cauza principală a sângerărilor gingivale, a afecțiunii gingivale, precum și a cariei dentare, utilizarea pastei de dinți parodontax Complete Protection este o modalitate ideală de a proteja atât dinții cât și gingiile.

Datorită conținutului de fluor, pasta de dinți parodontax Complete Protection contribuie, de asemenea, la protecția smalțului dentar. Ea are un gust mentolat care îți lasă o senzație de prospețime în gură și înlătură petele superficiale pentru ca dinții să rămână curați și să-și mențină nuanța naturală de alb.

Combinația celor 8 beneficii speciale îi asigură pastei de dinți parodontax Complete Protection o performanță optimă, pentru gingii mai sănătoase și dinți mai puternici.

Folosește-o de două ori pe zi împreună cu periuța de dinți parodontax Complete Protection 

Consultă medicul stomatolog, dacă ești îngrijorat în privința sănătății tale orale sau ai nevoie de sfatul unui specialist în legătură cu rutina ta de îngrijire a dinților și gingiilor.